Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Ingmar Hofman
Florine
Home.
Over mij.
Weblog.
Foto's.
Gastenboek.
Naar Papa.

Hoi Allemaal,

 

Welkom op mijn nieuwe internetsite. Graag wil ik mezelf hierbij even aan jullie voorstellen: Ik ben Florine Hofman, geboren op 12 augustus 2011 en op dit moment woonachtig in het mooie Hellevoetsluis. Ik hoop jullie snel te zien.

 

Groetjes.... Florine

Op het moment van schrijven ben ik al weer twee en een half jaar oud. Ik ben op dit moment druk bezig met het ontdekken van mijn nieuwe wereld. Dat gaat nu ook veel beter nu ik kan lopen. Verder speel ik nog steeds graag met de ‘iPad’

 

12 augustus 2011

Voor ons een zeer bijzondere dag, maar wat gebeurde er nog meer op deze mooie dag in augustus?

Als we de krant van 12 augustus lezen dan valt op dat er helaas vooral veel sombere berichten te lezen zijn: We zitten namelijk wereldwijd nog steeds  midden in een grote economische crisis, zijn er zojuist grote rellen in Londen geweest, gaat het huwelijk tussen Bert en Ernie (Sesamstraat) niet door en van het weer worden we ook niet veel vrolijker. Met 21 graden, veel bewolking en lichte regen was het dan ook zeer typerend voor de zomer van 2011.

 

Verder staat er qua muziek het nummer ‘Danzo Kuduro’ van ‘Don Omar’ op nummer 1 in de top-40, kost een liter cola 1,28 Euro in de supermarkt en is ‘De Smurfen’ (3D) de best bekeken film in de bioscoop.

Welkom!
Biografie